СІЛЬ ХАРЧОВА ВИВАРЕНА «ЕКСТРА» RO
- В наявності
- Тільки оптом
від 12 000 ₴/т
- +380 (67) 379-84-72Алевтина
- +380 (63) 883-24-07Олександр
- +380 (97) 825-08-46Сергій
Харчова екстра сіль.
Виробник Румунія SALROM. Крупний поміл №1 розмір частинок 0-2 мм
Мішки 50 кг.
Сертифікат якості ISO 9001: 2015
Виварна сіль Виготовлення екстра — хімічне очищення і випаровування розсолу, що видобувається з свердловин. Вона характеризується найвищою хімічною чистотою (зтриманням NCl принаймні 99,8 відсотків), майже не містить домішок інших солей (менше, чим вони менші).
Сучасні харчові добавки вводяться в склад продукту під час його виготовлення, надають певні властивості або поліпшують загальний смак їжі.
Сіль Екстра відрізняється чисто-білим кольором і рівномірним дрібним помолом. Змінна сіль за результатами лабораторних випробувань екстра дрібна сіль визнана якісною і безпечною для інших видів продукції на її основі.
Хлористий натрій Маленька сіль відповідає збільшеному стандарту Наприклад, харчова сіль сортів екстра показала відповідність за такими параметрами, як масова частка вологи і магній-іона.
Зразок Натрію не виявили підвищення вмісту оксиду заліза, який може бути небезпечним для здоров’я людини.
Поварена сіль є досить низькою частиною нерозробленої у воді залишкової речовини. Але масова частка в подрібненій солі сульфат-іона і натрія в складі продукту не відповідає підвищеному стандарту Для солі сортів екстра.
Область використання:
- У харчовій промисловості рекристалізована сіль для засолення і консервації продуктів, для зберігання кормів у тваринному господарстві.
- При виготовленні миючих засобів, соди, хлору, їдкого натра, солоної кислоти;
- Для фарбування матеріалів, виготовлення мила, усунення обледеніння доріг;
- Маленька сіль в молочної промисловості для виготовлення сирів, мироги, сухого молока;
- Для виготовлення свіжих овочів і фруктів у сільському господарстві.
- На консервних підприємствах поварена сіль для М'ясо- і рибо- переробляючих виробництва;
- Ре кристалізована сіль в пивоваріння і виробництво слабоалкогольних і безалкогольних напоїв;
- У виробництві джема і мармелада, а також хліборобних і кондитерських виробів.
Харчова Використано сіль:
Спосіб використання: досатування, консервування і приготування їжі.
Шаблони зберігання:
Сіль харчова не є токсичною, пожежою або вибуховою речовиною.
Змінна сіль при контакті з шкірними покривами, що не пошкоджені, цілком нешкідлива, коли контакт з ранами знижує швидкість її загоєння.
Для варення солі використовують мішки з поліпропиленої полірованої полірованої поліпропилени не більше 50 кілограмів, спеціальні одноразові контейнери ємкістю 900-1 000 кг. Соль їжі, пакування оптом поліпропиленний мішок 50кг.
Перевезення здійснюється в критий, сухий, чистий транспорт. Зберігання продукту в спеціальних двошарових пачках, контейнерах і паперових мішках, які мають поліетиленовий вклад - 2 роки, за відсутності вкладів або внутрішнього паперового пакета - 1 рік.
Для зберігання солі, яка не містить добавок, з підтриманням необхідних температурно-влаштування, встановлено гарантійний термін п'ять років.
Зберігати повітря при відносній вологості не більше 75%
Сал ром Пожива сіль фасована мішечком 50 кілограмів.
Сіль харчова опт 50 кг кухонна Екстра Руминія САЛРОМ SALROM |
Таблиця складових і основних храктерісткик Харчова сіль
Позначки | Норматив |
Нерозчинні частинки | 0,3% |
Вологість | 0,1% |
NaCL | 98,31% |
Ca | 0.34% |
Mg | 0.03% |
SO4 | 0,08% |
K | 0.012% |
FE2O3 | 0.0021% |
Виробник | |
---|---|
Виробник | Societatea Nationala a Sarii SA |
- Ціна: від 12 000 ₴/т